Väitöstilaisuus 29.1.2021: Hierarkiat yläkoulun kaveriporukoissa – Nuoren kokema sosiaalinen asema ja liikkuminen (LitM Katja Rajala)

LitM Katja Rajalan liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan ”Hierarkiat yläkoulun kaveriporukoissa – Nuoren kokema sosiaalinen asema ja liikkuminen” tarkastustilaisuus.

LitM Katja Rajalan liikunnan yhteiskuntatieteiden väitöskirjan Hierarkiat yläkoulun kaveriporukoissa – Nuoren kokema sosiaalinen asema ja liikkuminen tarkastustilaisuus järjestetään Jyväskylän yliopistossa 29.1.2021.

Vastaväittäjänä FT Tomi Kiilakoski (Nuorisotutkimusseura) ja kustoksena professori Hannu Itkonen (Jyväskylän yliopisto).

Aika: 29.1.2021 12:00–15:00
Sijainti: Väitöstilaisuutta voi seurata verkon kautta.

Väitöstilaisuuden kieli on suomi. Väitöstilaisuutta voi seurata linkistä: https://r.jyu.fi/dissertation-rajala-290121.

Väitöskirja on luettavissa Likesin materiaalipankissa. Painettua väitöskirjaa (25 € + toim.kulut) voi tilata osoitteesta tilaukset@likes.fi.

Lisätietoja

Katja Rajala

Katja Rajala

Tutkija Strateginen tietotuotanto +358400658003 katja.rajala@jamk.fi

Väitöskirjatutkimus

Lue seuraavaksi nämä

Liikunnan kehittämisavustuksilla on tuettu eniten oppilaitosten toimintakulttuurin muutosta

Opetus- ja kulttuuriministeriö on tukenut paikallista ja alueellista liikunnan edistämistä kehittämisavustuksin yli 50 miljoonalla eurolla viimeisen neljän vuoden aikana. Avustusten painopiste on siirtynyt peruskoulujen Liikkuva koulu -toiminnasta varhaiskasvatukseen ja toisen asteen opiskeluun. Seuratoiminnan kehittämisen tukeminen on pysynyt ennallaan, selviää Likesin seurantatutkimuksesta.

Lue lisää

Avantouimari ja teksti Otetaaks yhet? Löydä uusia tottumuksia.

Löydä uusia tottumuksia

Likes on vuoden 2021 yhteistyökumppanina Ehkäisevän päihdetyön verkoston ja EHYT ry:n Tipaton tammikuu -kampanjassa. Tänä vuonna Tipaton-kampanjalla kannustetaan miettimään oman alkoholin käytön syitä ja käyttötilanteita. Usein alkoholin käytöllä haetaan hyvää oloa tai rentoutumista. Oman kehon mielihyvähormonien tuotantoa voi aktivoida esimerkiksi liikunnan avulla.

Lue lisää