Täydennyskoulutusta: Muutosohjaaja-koulutus. Käyttäytymisen muutos liikunta- ja terveysneuvonnassa

Kiittävää osallistujapalautetta saaneen Muutosohjaaja-koulutuksen syksyn ilmoittautuminen on nyt auki. Koulutuksessa keskitytään asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen, arvoihin ja merkityksellisiin asioihin, jotka luovat muutoksen tavoitteiden pohjan. Koulutus on varattu loppuun kerta toisensa jälkeen. Myös syksyn 2021 koulutus on täynnä.

Keltaisella taustalla sinisiä palapelin paloja.

Muutosohjaaja-koulutuksessa vahvistetaan ammattilaisen osaamista tukea asiakkaan motivaatiota ja käyttäytymisen pysyvää muutosta erityisesti liikunnan ja painonhallinnan näkökulmasta. Koulutuksessa perehdytään arvo- ja hyväksyntäpohjaisen lähestymistapaan ja tieteelliseen tutkimusnäyttöön pohjautuvaan hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) malliin. HOTtia on menestyksekkäästi sovellettu eri puolilla maailmaa erilaisten terveysongelmien esimerkiksi kroonisen kivun, masennuksen, lihavuuden tai diabeteksen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Koulutus sisältää kolme lähijaksoa syksyn 2021 aikana alkaen 4.–5.11.2021. Koulutus toteutetaan Jyväskylässä läsnäkoulutuksena. Koulutuspaikka on Kielon Innova 4 -rakennuksen Vasikkasaari-kokoustila (6. krs.) Osoite on Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä.

Kouluttajana toimii terveyden edistämisen asiantuntija, psykologian tohtori Anu Kangasniemi.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon, työterveyshuollon ja liikunta-alan ammattilaisille (terveydenhoitajat, lääkärit, psykologit, liikuntaneuvojat, -ohjaajat, personal trainerit), joiden keskeinen työn sisältö liittyy liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen ja terveyskäyttäytymisen muutoksen tukemiseen. Koulutus soveltuu sekä lasten ja nuorten että aikuisten parissa työskenteleville.

Syksyn 2021 Muutosohjaaja-koulutus on nyt täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle.

Anu Kangasniemi

Anu Kangasniemi

Terveyden edistämisen asiantuntija Liikunnan ja terveyden tutkimus +358406847006 anu.kangasniemi@jamk.fi

Kaikki Likesin yhteystiedot

Lue seuraavaksi nämä

Taapero selin kyykyssä

Iloa liikunnasta – miten pienet lapset liikkuvat?

Opetus- ja kulttuuriministeriö järjestää yhteistyössä Likesin, Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman ja Jyväskylän yliopiston kanssa Piilo-hankkeen tulosten julkistamistilaisuuden 15.9.2021 klo 12–15.

Lue lisää

Jalat hyppivät sohvalla

Likesin toimintatiedot, toiminnan tilastot, tilinpäätös ja toimintakertomus 2020

Likesin toimintatiedot, toiminnan tilastot, tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2020 on nyt julkaistu.

Lue lisää