Säätiön uusi hallitus nimetty

Likesin uusi hallitus on nimetty ja järjestäytynyt. Hallituksen toimikausi on 2021–2023.

Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiön uusi hallitus on nimetty ja järjestäytynyt. Puheenjohtajaksi valittiin Tom Nevanpää ja varapuheenjohtajaksi Sarianna Sipilä. Hallituksen toimikausi on 1.1.2021–31.12.2023.

Säätiön hallitus 20212023

Hallituksen esittelijänä toimii säätiön johtaja Eino Havas. Kutsuttuina kokouksissa ovat läsnä säätiön talousjohtaja Tuija Laulajainen, joka toimii myös hallituksen sihteerinä, sekä säätiön varajohtaja ja tutkimusjohtaja Tuija Tammelin.

Lisätietoja

Tom Nevanpää
Hallituksen puheenjohtaja
tom.nevanpaa@jyvaskyla.fi
puh. +358 505 860 368

Eino Havas

Eino Havas

Päällikkö Tulosalueen päällikkö +358500605527 eino.havas@jamk.fi

Likesin hallinto ja organisaatio

Lue seuraavaksi nämä

Hyvinvointitutor-koulutus toisen asteen oppilaitosten henkilöstölle käynnistyy syksyllä

Syksyllä 2021 käynnistyy opettajille ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisille suunnattu Hyvinvointitutor-koulutus. Koulutuksessa saadaan valmiudet hyvinvointitutoreiden kouluttamiseksi omassa oppilaitoksessa. Tavoitteena on edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja oppilaitosten ilmapiiriä.

Lue lisää

Keltaisella taustalla sinisiä palapelin paloja.

Liikuntalääketieteen liikuntahoidossa suunnataan motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tukemiseen

Liikunnan ja fyysisen aktiivisuuden hyödyt tiedetään useiden sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, mutta pelkkä tieto ei aina johda elämäntapamuutokseen. Likesin ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikuntalääketieteen poliklinikan hankkeessa liikuntahoitoon lisätään psykologinen interventio potilaan motivaation ja käyttäytymisen muutoksen tueksi. Potilaan arvot ja kyky toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ovat keskeisiä pysyvän elämäntapamuutoksen kannalta.

Lue lisää