Liikkuva aikuinen -ohjelmaan haetaan ohjelmakoordinaattoria kehittämään valtakunnallista liikuntaneuvontaa

Ohjelmakoordinaattorin tehtävänä on liikuntaneuvontakokonaisuuden sisältöjen kehittäminen, koordinointi, suunnittelu ja toteutus yhdessä Liikkuva aikuinen -ohjelman muun henkilöstön kanssa. Liikuntaneuvonnan kehittämistyömme tavoitteena on saada suositusten mukainen liikuntaneuvonta jokaiseen kuntaan sekä varmistaa, että jokainen saa tukea liikunnallisen elämäntavan löytämiseksi.

Liikkuva aikuinen on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama terveysliikuntaohjelma. Tehtävämme on raivata liikkumiselle parempaa asemaa yhteiskunnassa ja muokata työikäisten asenteita myönteisemmiksi liikkumista kohtaan. Visionamme on ”Aktiivisuus on uusi normaali”. Ohjelman kaksi kärkeä ovat 1) liikkuva työelämä ja 2) liikuntaneuvonnan palveluketjujen kehittäminen valtakunnallisesti.

Haemme ohjelmakoordinaattoria perhevapaan sijaiseksi

Ohjelmakoordinaattorin tehtävänä on liikuntaneuvontakokonaisuuden sisältöjen kehittäminen, koordinointi, suunnittelu ja toteutus yhdessä Liikkuva aikuinen -ohjelman muun henkilöstön kanssa. Liikuntaneuvonnan kehittämistyömme tavoitteena on saada suositusten mukainen liikuntaneuvonta jokaiseen kuntaan sekä varmistaa, että jokainen saa tukea liikunnallisen elämäntavan löytämiseksi. Toimintamme kohderyhmiä ovat päättäjät, liikuntaneuvonnan parissa työskentelevät ammattilaiset sekä suuri yleisö.

Haemme tehtävään järjestelmällistä verkostotyötä hallitsevaa tekijää toteuttamaan strategiamme mukaisia liikuntaneuvonnan tavoitteita ja toimenpiteitä. Olet innovatiivinen kehittäjä, joka ymmärtää arkiliikkumisen hyödyt yksilön ja yhteiskunnan kannalta. Odotamme, että pystyt tuottamaan viestintätyylimme mukaista rentoa ja rohkeaa sisältöä sekä verkkosivuille että sosiaaliseen mediaan. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus-, reagointi- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä osana tiimiä.

Työtehtävät sisältävät:

Hakijalta edellytetään:

Lisäksi katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa yhdistyvät liikuntaneuvonnan palveluketjujen valtakunnallinen kehittäminen sekä rohkeat viestinnän mahdollisuudet. Mikäli koet olevasi oikea henkilö innovatiiviseen, yhteisölliseen ja kannustavaan tiimiimme, laitathan hakemuksen. Pääasiassa työskentelemme Jyväskylän toimistolla (Lutakonaukio 1), mutta pandemian aikana työtä voi tehdä osittain myös etänä. Ohjelmaa toteuttaa ja työnantajana toimii Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä. 

Työsuhde on perhevapaan määräaikainen sijaisuus 1.2.–31.12.2021. Työ on kokopäivätyö. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset(at)likes.fi ke 16.12.2020 klo 16 mennessä.

Haastatteluun kutsuttaviin tulemme olemaan yhteydessä puhelimitse viimeistään pe 18.12. Haastattelu tullaan järjestämään etäyhteyksin (Teams) ma–ti 21.–22.12.2020.

Lisätietoja työstä antaa kehittämispäällikkö Sari Kivimäki puhelimitse to 10.12. klo 10–12, pe 11.12 klo 13–15, ma 14.12. klo 12–16.

Lisätietoja

Sari Kivimäki

Sari Kivimäki

Kehittämispäällikkö Liikkuva aikuinen -ohjelma +358400247444 sari.kivimaki@jamk.fi

Kaikki Likesin yhteystiedot

Lue seuraavaksi nämä

Seurojen ja koulujen yhteistyö painottuu kaupunkimaisiin kuntiin

Noin 70 % seuratukea saaneiden liikunta- ja urheiluseurojen kouluyhteistyöstä tehdään kaupunkimaisissa kunnissa. Kuinka harrastamisen Suomen malli voi toteutua niissä kunnissa, joiden seuroilla ei ole mahdollisuutta toimia kouluilla tai valmiuksia palkata päätoimisia työntekijöitä?

Lue lisää

Poikkeuskevät pakotti lapsi-, perhe- ja nuorisotyön ulos vastaanottohuoneista – kohtaamiset ulkona koettiin myönteisesti

Moni lapsia, nuoria ja perheitä työssään kohtaava toimija oli keväällä uuden edessä. Poikkeusaika pakotti – ja toisaalta antoi luvan muotoilla monia eri alojen toimintatapoja uusiksi alun shokkivaiheen ja pysähtymisen jälkeen. Keski-Suomen kuntiin kesällä tehty haastattelukierros osoitti, että myös monia perhekeskustoimintaan linkittyviä palveluita ja toimintoja muokattiin uusiksi.

Lue lisää