Liikkuva aikuinen -ohjelma hakee ohjelmakoordinaattoria

Liikkuva aikuinen -ohjelma hakee ohjelmakoordinaattorin sijaista. Ohjelmakoordinaattorin tehtävänä on Liikkuva työelämä -painopistealueen sisältöjen koordinointi, suunnittelu ja toteutus. Haku päättyy 18.6.2020.

Liikkuva aikuinen -ohjelma on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama työikäiseen väestöön kohdistuva ohjelma, jonka tavoitteena on tehdä liikkuvasta elämäntavasta ja aktiivisuudesta uusi normaali.

Vuoden alussa toimintansa aloittanut Liikkuva aikuinen -ohjelma jatkaa edeltäjänsä Kunnossa kaiken ikää -ohjelman viitoittamaa tietä ja tekee tiivistä yhteistyötä monialaisen verkoston kanssa. Yhteisenä tavoitteena on löytää parhaat toimintamallit, joilla voidaan edistää liikunnallista elämäntapaa Suomessa. Ohjelmaa toteuttaa ja työnantajana toimii Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä. 

Ohjelmakoordinaattorimme on toteuttajaorganisaation sisäisessä työnkierrossa, ja siksi haemme sijaista ajalle 10.8.2020–31.7.2021.

Ohjelmakoordinaattorin tehtävänä on Liikkuva työelämä -painopistealueen sisältöjen koordinointi, suunnittelu ja toteutus yhdessä Liikkuva aikuinen -ohjelman muun henkilöstön kanssa.

Työtehtävät sisältävät

Hakijalta edellytetään

Lisäksi katsotaan eduksi

Tehtävää hoidetaan pääosin Jyväskylässä Liikkuva aikuinen -ohjelman toimistossa Lutakossa. Lisäksi työ edellyttää matkustamista. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Haastattelut toteutetaan ke–pe 24.–26.6.2020 välisenä aikana etäyhteyksin (Teams).

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@likes.fi 18.6.2020 mennessä.

Lisätietoja työtehtävästä

Lisätietoja työtehtävästä antaa kehittämispäällikkö Miia Malvela. Puhelimitse tiedustelut ke 10.6. klo 12–16, ma 15.6. klo 9–16, ke 17.6. klo 10–16.

Miia Malvela

Miia Malvela

Kehittämispäällikkö Liikkuva aikuinen -ohjelma +358504432376 miia.malvela@jamk.fi

Liikkuva aikuinen -ohjelma

Lue seuraavaksi nämä

Kunnissa pilotoidaan uutta koulumatkaliikkumisen edistämisen mallia

Seitsemässä kunnassa käynnistyy Fiksusti kouluun -ohjelman ja kuntien välinen yhteistyö, jolla tavoitellaan parannuksia koulureittien ja koulujen piha-alueiden liikenneturvallisuuteen sekä luodaan parempia ympäristöjä aktiiviselle ja kestävälle koulumatkaliikkumiselle.

Lue lisää

KHO:n päätös Likesin valitukseen

Korkein hallinto-oikeus on antanut päätöksen Likesin valitukseen. Kyseessä on Likesin valtionavustushankkeista aiheutuneiden yleiskustannusten kattaminen ja kohdentaminen. Opetus- ja kulttuuriministeriö on tehnyt taloustarkastuksensa perusteella valtionavustusten takaisinperintäpäätöksen 10.8.2017, josta Likes valitti. Korkein hallinto-oikeus hylkäsi Likesin valituksen 22.5.2020.

Lue lisää