KEHO-verkostopäivä: Vuorovaikutus verkostoissa

Haluatko kehittää viestintä- ja vuorovaikutusosaamistasi työelämän verkostoissa? Tule mukaan Likesin ja KEHOn järjestämään verkostopäivään marraskuussa!

Jos työskentelet asiantuntijana tai johtajana ja kuulut mahdollisesti useampaankin verkostoon, tämä verkostopäivä on tarkoitettu sinulle!

Tervetuloa KEHO-verkostopäivään kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja, keskustelemaan ja kehittämään osaamistasi viestinnästä ja vuorovaikutuksesta verkostoissa. Mitkä ovat verkostoissa tyypilliset ongelmakohdat ja millaisia ratkaisuja niihin voidaan löytää? Kuinka viestiä vaikuttavasti verkostoissa? Miten hyvinvoiva ja osaava ihminen näkyy yliopiston viestintästrategiassa? 

Verkostopäivän järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO ja Likes. 

Ilmoittaudu mukaan 31.10. mennessä tästä!

Ohjelma 

Päivän puheenjohtajana toimii viestintäpäällikkö Annaleena Aira, Likes ja Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO 

9:00 Verkostopäivän avaus
Verkostopäällikkö, Senior Advisor Päivi Fadjukoff, Jyväskylän yliopisto ja Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO 

9:10 Vuorovaikutuksen ongelmakohdista toimivaan työskentelyyn
Apulaisprofessori Leena Mikkola, Tampereen yliopisto 

9:50 Vaikuttava viestintä verkostoissa
Viestintävalmentaja Anna-Maija Vesa, Inspianna 

10:30 Hyvinvoiva ja osaava ihminen Jyväskylän yliopiston viestintästrategiassa
Viestintäjohtaja Anna-Kaisa Säkkinen, Jyväskylän yliopisto 

10:50 Verkostopäivän yhteenveto 

Lue lisää verkostopäivästä ja puhujista KEHOn verkkosivuilta

Lue seuraavaksi nämä

Poikkeuskevät pakotti lapsi-, perhe- ja nuorisotyön ulos vastaanottohuoneista – kohtaamiset ulkona koettiin myönteisesti

Moni lapsia, nuoria ja perheitä työssään kohtaava toimija oli keväällä uuden edessä. Poikkeusaika pakotti – ja toisaalta antoi luvan muotoilla monia eri alojen toimintatapoja uusiksi alun shokkivaiheen ja pysähtymisen jälkeen. Keski-Suomen kuntiin kesällä tehty haastattelukierros osoitti, että myös monia perhekeskustoimintaan linkittyviä palveluita ja toimintoja muokattiin uusiksi.

Lue lisää

PIILO-tutkimuksen mittaukset käynnistyvät päiväkodeissa

Syyskuussa päiväkodeissa eri puolilla Jyväskylää käynnistetään ensimmäiset valtakunnallisen PIILO-tutkimuksen mittaukset. PIILO-tutkimuksessa tarkastellaan 4–6-vuotiaiden lasten liikkumista, motorisia taitoja ja lasten omia kokemuksia liikkumisesta.

Lue lisää