Palvelut

Likes toimii pääosin julkisella rahoituksella. Tarjoamme asiantuntijuuttamme myös palveluina. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi yritykset, kunnat ja järjestöt.

Valtaosa palveluistamme räätälöidään asiakkaan tarpeesta lähtien. Tuo meille kysymyksesi tai ongelmasi, me löydämme siihen ratkaisun.

Työkykyjohtamisen palvelut

Tarjoamme monipuolisia palvelukokonaisuuksia työkykyjohtamisen tueksi ja työssäjaksamisen edistämiseksi. Palvelukokonaisuudet sovitaan aina yhdessä työyhteisön tarpeiden pohjalta.

Mittauspalvelut

Riittävän hyvä fyysinen kunto tukee työkykyä ja ehkäisee uupumusta. Fyysisen kunnon mittauksilla saamme yksilöllistä tietoa, jolla voimme edistää asiakkaidemme jaksamista työssä.

Toteutamme mittaukset vankalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Tarvittaessa teemme mittaukset luonanne työpaikalla tai erilaisissa tilaisuuksissa. Jokainen saa mittauksista palautteen ja ohjausta fyysisen kunnon kehittämiseen.

Mittauspalveluitamme ovat:

Liikkumisen ja hyvinvoinnin asiantuntijapalvelut

Voit tilata meiltä asiantuntijan pitämään puheenvuoroa, työpajaa, valmennusta tai koulutusta omasta osaamisalueestaan. Tarkempi aihe ja toteutus sovitaan aina yhdessä asiakkaan tarpeiden ja kiinnostusten pohjalta.

Strateginen tietotuotanto

Likesin tutkijat, tilasto- ja data-asiantuntijat muodostavat monitieteisen ja laaja-alaisesti osaavan asiantuntijatiimin. Kokemuksemme ytimessä ovat liikuntaan, liikkumiseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät kysymykset.   

Palveluitamme ovat:

  • Tutkimuspalvelut, erityisesti seuranta- ja arviointitutkimus  
  • Data-analytiikka ja tulosten visualisointi  
  • Asiantuntija-alustukset, -luennot ja -esitykset
  • Selvitykset ja konsultointi  
  • Hankesuunnittelu ja raportointi   
  • Tiedolla johtaminen strategisen suunnittelun apuna  

Yhteystiedot

Vesa Pohjonen

Myyntipäällikkö Talous ja hallinto +358447750785 vesa.pohjonen@jamk.fi

Jarmo Heiskanen

Jarmo Heiskanen

Testauspäällikkö Mittauspalvelut +358504285220 jarmo.heiskanen@jamk.fi

Kaikki Likesin yhteystiedot