Tietoa päätöksenteon tueksi

Miten aktiivinen arki voidaan tehdä mahdolliseksi kaikille? Millaisia ratkaisuja ja kulttuurinmuutoksia se edellyttää? Tarjoamme tukea ja tietoa päätöksentekijöille, muutoksen mahdollistajille.

Tutkimustulos osana päätöksentekoa

Tuotamme tietoa sekä tilauksesta että erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa.

Materiaalipankista löydät avoimesti käytettävissä olevia valmiita tuloksia.

Referenssit

Tuloskortti: lasten ja nuorten liikunnan edistäminen

Mitä kaikkea lasten ja nuorten liikuntaa ja liikkumista edistettäessä kannattaa huomioida? Tuloskortin tavoitteena on tukea päätöksentekoa niin, että lasten ja nuorten hyvinvointi ja päätösten vaikutukset liikkumisen mahdollisuuksiin tulee huomioitua entistä paremmin.

Lue referenssit

Keski-Suomessa vahvistetaan lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemista perhekeskuksissa

Keski-Suomessa on käynnistynyt kolmivuotinen Meijän perhe liikkeellä -hanke, jossa vahvistetaan perhekeskus-, liikunta- ja järjestötoimijoiden yhteisiä käytäntöjä lapsiperheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Tavoitteena on, että työn, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan kautta lapsiperheitä kohtaavilla on aiempaa enemmän työkaluja perheiden hyvinvointia edistävien teemojen, kuten liikunnan ja liikkumisen, puheeksi ottamiseen sekä liikkumaan kannustamiseen.

Lue lisää

Seuratukihankkeissa halutaan kehittää yhteistyötä koulujen kanssa

Vuonna 2019 opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) liikunnan vastuualueen myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea sai 395 hanketta 64 lajista yhteensä yli 3,7 miljoonaa euroa. Joka toisessa hankkeessa tavoitellaan kouluyhteistyötä.

Lue lisää

Tiedustelut

Kaarlo Laine

Kaarlo Laine

Tutkimusjohtaja Strateginen tietotuotanto +358400247473 kaarlo.laine@likes.fi

Tuija Tammelin

Tuija Tammelin

Tutkimusjohtaja, varajohtaja Liikunnan ja terveyden tutkimus +358400247998 tuija.tammelin@likes.fi

Kaikki Likesin yhteystiedot