referenssit

Kunnossa kaiken ikää -ohjelma

SuomiMiehen kuntotestit ovat jo käsite koko maassa. LIKES-kuntotestaus on vastannut SuomiMies seikkailee -rekkakiertueen testausjärjestelyistä vuosina 2007–2014 ja kehittänyt testejä vuosien mittaan yhteistyössä KKI-ohjelman kanssa, joka on vastannut rekkakiertueen kokonaisuudesta. Testirekassa on testattu vuosien mittaan yli 35 000 miestä.

Etera

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera on ollut yhteiskumppanina jo vuosia ja heidän asiakasyritystensä työntekijöitä on testattu tuhansia. Yhteistyön tuloksena myös raportointimalleja on kehitetty asiakasystävällisempään suuntaan – helppolukuisiksi ja ymmärrettäviksi. Eteran aloitteesta lisäsimme testien yhteyteen kysymykset työkyvystä ja uupumuksesta, joilla saadaan arvokasta lisätietoa testatusta työyhteisöstä.

Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Helsingin kaupungin liikuntavirasto on ollut kumppani jo vuosien ajan. Ensimmäinen suuri yhteinen ponnistus oli Stadin kundi kondikseen -hanke, jossa tehtiin lähes tuhat alku- ja seurantatestiä kaupungin henkilöstölle. Yhteistyö jatkuu edelleen ja esimerkiksi vuosina 2014–2015 testattiin noin 700 Stadin ammattiopiston opiskelijaa N-Y-T -hankkeessa.

 

Steveco

Liikkuva testiasemamme on vieraillut myös Kotkan ja Vuosaaren satamissa Stevecolla. Heille tehtiin alku- ja seurantamittaukset vuosina 2013 ja 2014. Osallistujia oli lähes 200 ja testauspaketteja kertyi siis täten lähes 400 tälle projektille.

Peurunka

Peurunka on kuntoutuksen edelläkävijä Suomessa ja läheisen sijaintinsa vuoksi luonteva yhteistyökumppani LIKESille. Peurunka on ottanut uudeksi menestystestaustuotteekseen Kehon kuntoindeksin. Testipakettia on helppo tarjota välipalaksi kokous- ja työhyvinvointiasiakkaille muun ohjelman oheen. LIKES on myös tarkistanut Kehon kuntoindeksillä Peurungan henkilöstön lähtötilanteen tammikuussa 2015 ja toteuttanut seurannan saman vuoden toukokuussa.

Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja LIKES ovat tehneet yhteistyötä työhyvinvointiin liittyvissä testauksissa vuodesta 2012 lähtien ja LIKES on osana OP-Pohjola konsernin yhteistyö- ja asiantuntijaverkostoa.

 
Jaa sivu: