Kumppani hyvinvoinnin edistämiseen

Likes toimii tietoperustaisesti ja asiakeskeisesti kumppaneitaan arvostaen. Meille on luontevaa toimia laajasti yhteiskunnassa, myös liikuntakentän ulkopuolella.

Monialaista yhteistyötä

Likesillä on käynnissä useita monialaisia tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä asiantuntijaryhmiä. Teemme laajaa kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä.

Etsitkö kumppania – näin toimit

Tutustu toimintaan

Tutustu teemoihin, joissa olemme jo mukana: tutkimus ja kehittäminen

Löydä asiantuntija

Kaikki asiantuntijamme löydät yhteystietohakemistosta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä sopivaan asiantuntijaan tai lähetä viestisi yhteydenottolomakkeella.

Ohjelmien valtakunnalliset verkostot

Valtakunnallisilla ohjelmillamme on laajat, poikkihallinnolliset verkostot yhteisten tavoitteiden edistämiseksi. Liity mukaan verkostoon!

Liikkuva varhaiskasvatus

Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan voivat ilmoittautua mukaan varhaiskasvatusyksiköt (hallinnollinen yksikkö), perhepäivähoito ja avoin varhaiskasvatus sekä kunnat (varhaiskasvatuksen johto/hallinto).

Ohjelmaan ilmoittautuneet yksiköt saavat käyttöönsä ohjelman tarjoamat konkreettiset työkalut ja tukimateriaalit. Ohjelmaan liittyminen on maksutonta.

Liikuva varhaiskasvatus logo

Liikkuva koulu

Liikkuvaksi kouluksi voivat maksutta rekisteröityä kaikki Suomen perusopetuksen koulut.

Yksi Liikkuvan koulun perusajatuksista on voimien yhdistäminen. Kaikkea ei kannata tehdä yksin vaan miettiä, millaisista yhteistyökumppaneista koulusi verkosto koostuu tai voisi koostua.

Liikkuva koulu logo

Liikkuva opiskelu

Kaikki aktiivisen toimintakulttuurin kehittämisestä kiinnostuneet oppilaitokset voivat rekisteröityä maksutta mukaan ohjelmaan. 

Rekisteröityneille oppilaitoksille tarjotaan tietoa ja tukea toiminnan kehittämiseksi.

Liikkuva opiskelu logo

Referenssit yhteistyöstä

Nuorten työelämätaitoja, osallisuutta ja aktiivisuutta vahvistettiin ryhmätoiminnan avulla

Lue referenssit

Keskisuomalainen hyvinvointiosaaminen

Keskisuomalaiset hyvinvoinnista kiinnostuneet yhteisöt ovat koonneet laajan ja monialaisen verkoston, Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymän (KeHO). KeHOssa halutaan löytää uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön ja hyvinvointiongelmien ratkaisemiseen. Likes on vahvasti mukana KeHOn toiminnassa.

Likes kumppanina

Olemme mukana monissa erilaisissa yhteistyökuvioissa: verkostoissa, hankkeissa, asiantuntijaryhmissä, arvioinnin toteuttajana, palveluntuottajana. Likes toimii tietoperustaisesti ja asiakeskeisesti kumppaneitaan arvostaen. Yhteisten tavoitteiden edistäminen on meille tärkeä arvo.

Likesillä liikunnan edistäminen kytkeytyy usein kokonaisvaltaisiin hyvinvointia edistäviin tutkimuksiin, kokeiluihin, toimenpiteisiin ja verkostoihin. Tuomme yhteistyöhön esimerkiksi liikunnan ja kansanterveyden näkökulman, mittausosaamista, asiantuntijoita ja eri alojen erityisosaamista.

Ota yhteyttä, kun etsit kumppania hyvinvoinnin edistämiseen

Eino Havas

Eino Havas

Päällikkö Tulosalueen päällikkö +358500605527 eino.havas@jamk.fi

Tuija Tammelin

Tuija Tammelin

Johtava tutkija Liikunnan ja terveyden tutkimus +358400247998 tuija.tammelin@jamk.fi

Kaikki Likesin yhteystiedot