Katri Siivonen

Viestintäpäällikkö

Viestintä Puhelin +358504413692 Sähköpostiosoite katri.siivonen@likes.fi Osoite Rautpohjantie 8, 40700 Jyväskylä

Katri vastaa Likesin viestinnän johtamisesta ja kehittämisestä. Käytännön työ on monenlaisten lankojen kokoamista jouheviksi suunnitelmiksi päivittäisviestinnästä pidemmän aikavälin toteutuksiin yhdessä tiimin kanssa.

Työhistoria Kunnossa kaiken ikää -ohjelman viestinnässä on opettanut Katrille verkostojen, kumppanuuksien ja avoimen yhteistyön merkitystä yhteisen hyvän toteuttamiseksi. Hänestä on innostavaa nähdä, miten viestinnällä voidaan vaikuttaa liikunnan ja liikkumisen edistämisessä monilla eri tasoilla yksilöstä yhteiskunnan rakenteisiin. Työssään Katri syttyy suunnitelmien konkretisoitumisesta onnistumisiksi, syvällisistä keskusteluista muiden kanssa sekä suurien rattaiden pyörähtämisestä toivottuun suuntaan.

Katrilla on viestintätieteiden filosofian maisterin tutkinnon lisäksi opintoja johtamisesta ja kasvatustieteistä. Hän on kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta viestintää laajemmaltikin muun muassa politiikan ja talouden tapahtumien valossa. Pikkulapsiperheessä omaan harrastamiseen varastettu aika on viime aikoina kulunut lukemiseen ja ulkoiluun sekä sijoitusmaailmaan tutustumiseen.

Katri Siivonen