Kaisa Koivuniemi

Terveyden edistämisen asiantuntija

Liikunnan ja terveyden tutkimus Puhelin +358504432352 Sähköpostiosoite kaisa.koivuniemi@jamk.fi Osoite Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä

Kaisa vastaa Likesillä erilaisista terveyden edistämisen asiantuntija- ja kehittämistehtävistä. Isoimpana kokonaisuutenaan Kaisa luotsaa tällä hetkellä terveyden edistämisen määrärahalla toteutettavaa Meijän perhe liikkeellä -hanketta. Kaisa on omimmillaan verkostoissa toimiessaan sekä asiakokonaisuuksien ja toimijoiden yhteen saattamisessa. Liikunnan edistämistyössä Kaisan sydäntä lähellä on erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa toimiminen. Työmatkapyöräily, kuntosalitreenaaminen, pilates ja sen ohjaaminen, lumilautailu, lukeminen sekä perheen kanssa vietetty aika ovat keskeisimmät Kaisan oman hyvinvoinnin tukipilarit.

Kaisa Koivuniemi
Takaapäin kuvattuna penkillä istuva aikuinen ja kaksi lasta.

Liikkuminen osana perhekeskustoimintaa – hyvää perheille ja työntekijöille

Eri puolilla Suomea toimivat perhekeskukset tukevat perheiden hyvinvointia monin tavoin. Ennaltaehkäiseviä ja korjaavia tukitoimia tarjotaan sekä lapsille että vanhemmille. Likes ja Keski-Suomen Liikunta ry ovat jo vuosia esitelleet liikuntaa, liikkumista, arkista aktiivisuutta, toiminnallisuutta ja luontoympäristöjen hyödyntämistä varteenotettaviksi keinoiksi perheitä kohdatessa. Aktiiviset työskentelytavat tukevat myös työntekijöiden työkykyä ja hyvinvointia.

Lue lisää

Rajatuissa oloissa palaamme perusasioiden äärelle

Vuoden alussa Meijän perhe liikkeellä -hanke pääsi niiden seitsemän hankkeen joukkoon, joiden toteuttamista sosiaali- ja terveysministeriö lähtisi tukemaan terveyden edistämisen määrärahalla. Hankehakemuksen riskianalyysiin emme todellakkaan osanneet viime kesänä kirjoittaa, että hankkeen toteutumista uhkaava riski voisi olla maailmanlaajuinen pandemia, koronavirus.

Lue lisää

Tutustu teemoihin