Eino Havas

Johtaja

Johtaja Puhelin +358500605527 Sähköpostiosoite eino.havas@likes.fi Osoite Likes, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä

Likesin johtajana Eikka on viime vuosikymmenen saanut perehtyä liikunnanedistämisen kenttään sangen monipuolisesti. Tutuiksi ovat tulleet monet kentän perinteiset toimijat, mutta ennen kaikkea useat muut, jotka vaikuttavat liikuntaan ja liikkumiseen, mutta tekevät ensisijaisesti töitä jonkin muun tavoitteen eteen. Valtionhallinnon toiminta on tullut tutuksi ja siellä toimivat kumppaneiksi. Olen tehnyt aiemmin valmentajan töitä. Valmentajan tehtävä on auttaa urheilijaa saamaan itsestään irti kaikki se, mitä hän haluaa. Samanlaisena näen asiantuntijaorganisaation johtajan tehtävän. Parasta onnistumista on se, kun näkee asiantuntijan onnistuvan tavoitteissaan. Henkilökohtaisia onnistumisen elämyksiä koen, kun saan koivupöllin halkeamaan, eikä sen tarvitse mennä minun haluamallani tavalla, kunhan halkeaa.

Eino Havas

Kun kaikki muuttuu muuksi

Korona-ajan rajoitukset ovat nostaneet maailmanlaajuisesti esiin yhden keskeisen, pysyvän tekijän: ihmisellä on tarve liikkua.

Lue lisää

Yksi on joukosta poissa – ja hyvä niin!

Koronan varjolla olemme Suomessa suostuneet paljon suurempiin myönnytyksiin kuin mitä vaikkapa terveysliikuntasuositusten täyttäminen vaatii. Ja olemme myös oppineet, kuinka itselle hyvää tekeviä suosituksia voi arjessa toteuttaa, kirjoittaa Eino Havas.

Lue lisää