Eino Havas

Johtaja

Johtaja Puhelin +358500605527 Sähköpostiosoite eino.havas@likes.fi Osoite Likes, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä

Likesin johtajana Eikka on viime vuosikymmenen saanut perehtyä liikunnanedistämisen kenttään sangen monipuolisesti. Tutuiksi ovat tulleet monet kentän perinteiset toimijat, mutta ennen kaikkea useat muut, jotka vaikuttavat liikuntaan ja liikkumiseen, mutta tekevät ensisijaisesti töitä jonkin muun tavoitteen eteen. Valtionhallinnon toiminta on tullut tutuksi ja siellä toimivat kumppaneiksi. Olen tehnyt aiemmin valmentajan töitä. Valmentajan tehtävä on auttaa urheilijaa saamaan itsestään irti kaikki se, mitä hän haluaa. Samanlaisena näen asiantuntijaorganisaation johtajan tehtävän. Parasta onnistumista on se, kun näkee asiantuntijan onnistuvan tavoitteissaan. Henkilökohtaisia onnistumisen elämyksiä koen, kun saan koivupöllin halkeamaan, eikä sen tarvitse mennä minun haluamallani tavalla, kunhan halkeaa.

Eino Havas

Verhon takaa

Viime viikon tiistaina julkaistiin tieto Likesin ja JAMKin aikeesta tiivistää yhteistyötä. Tavoitteeksi asetettiin toimintojen yhdistäminen niin, että Likesin toiminnat ja henkilökunta siirtyvät JAMKille 1.1.2022 mennessä. Aiesopimuksen tavoitetila on kirjattu sen verran vahvasti ja selkeästi, että ei ole liioittelua ajatella: nyt ollaan tosissaan.

Lue lisää

Kun kaikki muuttuu muuksi

Korona-ajan rajoitukset ovat nostaneet maailmanlaajuisesti esiin yhden keskeisen, pysyvän tekijän: ihmisellä on tarve liikkua.

Lue lisää