Tilastoasiantuntijan paikka avoinna

Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö Likesin toiminnan tarkoituksena on liikunnan ja terveyden edistäminen sekä niiden tutkimuksen tukeminen. Likes-tutkimuskeskus toteuttaa monitieteistä tutkimusta ja koordinoi valtakunnallisia liikunnanedistämisohjelmia Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu ja Liikkuva aikuinen. Teemme työtämme, jotta jokainen liikkuisi riittävästi.

Haemme nyt

TILASTOASIANTUNTIJAA

Tilastoasiantuntijana tehtävänäsi on käsitellä ja analysoida tilastoaineistoja, hallinnoida tietokantoja, tuottaa tilastografiikkaa ja osallistua tutkimusten raportointiin.

Työskentelet yhdessä sisäisten tiimien ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on halu kehittää ja soveltaa osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Tuot rohkeasti esiin kehitysideoita ja olet tottunut työskentelemään tiukoissakin aikatauluissa.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • useamman vuoden työkokemusta tutkijana tai tilastoasiantuntijana tutkimusaineistojen ja tilastojen käsittelystä/analysoinnista
  • vahvaa tilastotieteen osaamista
  • ohjelmoinnin/ohjelmointikielen tuntemusta/osaamista
  • ohjelmisto-osaamista seuraavista ohjelmista: SPSS, Office, MPlus, R ja PowerBi
  • hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisua
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön tutkimuksen ja liikunnanedistämisen parissa sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi. Meillä on joustavat työajat, kannustavat henkilöstöedut ja mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Esimerkkejä tutkimuksistamme

Tehtävä täytetään vähintään vuoden määräaikaisena. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ on kokopäivätyötä.

Työnantaja: Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES sr, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: hakemukset (at) likes.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Tuija Tammelin puhelimitse 0400 247 998, 3.2. klo 15–17, 4.2. klo 9–11 ja 5.2. klo 15–17.

Tammelin Tuija

Tutkimusjohtaja

Puhelin 040 024 7998
Sähköpostiosoite
Osoite LIKES-tutkimuskeskus, Rautpohjankatu 8, 40700 Jyväskylä
Asiantuntemus tutkimuksen johtaminen, fyysisen aktiivisuuden epidemiologia ja fysiologia, liikunta elämänkulussa, lasten ja nuorten liikunta
 
Jaa sivu: