Liikkuen läpi elämän -seminaari kokoaa yhteen liikunnanedistäjät

Terveyttä ja hyvinvointia edistävien liikuntaohjelmien ensimmäinen yhteisseminaari, Liikkuen läpi elämän -seminaari, järjestetään ensimmäistä kertaa 20.-21.3. Jyväskylässä. Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu, Kunnossa kaiken ikää ja Voimaa vanhuuteen -ohjelmien yhteisseminaari kokoaa yhteen liikunnanedistäjiä esimerkiksi varhaiskasvatusyksiköistä, kouluista, kunnista, vanhus- ja seniorityöstä sekä työhyvinvointiä edistävistä tahoista.

Liikkuen läpi elämän -seminaari on herättänyt suurta kiinnostusta, ja seminaari myytiinkin loppuun heti helmikuun alussa. Tapahtumaan on tulossa noin 1200 osallistujaa kuulemaan mielenkiintoisia luennoitsijoita ja hakemaan käytännön vinkkejä arkeen toiminnallisista työpajoista. Seminaarin teemoina ovat aivot rakastavat liikuntaa, mielellään liikkeelle ja arkiympäristöstä vetovoimaa.

Seminaarista voi lukea lisää liikkuenläpielämän.fi -nettisivuilta. Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle, jos et ole vielä mukana. Sivuille päivitämme seminaarin jälkeen mahdollisimman monien esiintyjien esityksiä.

 
Jaa sivu: