Haemme talousasiantuntijaa

Julkaistu: 7.6.2019

Haemme talousasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen

 

Talousasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat muun muassa palkanlaskenta (Valtion TES), kirjanpito ja maksuliikenne, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon liittyvien viranomaisilmoitusten hoito, talous- ja palkanlaskentajärjestelmän (Visma Fivaldi) pääkäyttäjänä toimiminen, laskujen kierrätys sekä osto- ja myyntireskontran hoito yhdessä toimistosihteerin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimus- ja kehittämissäätiö KIHUn palkanlaskenta ja osa avustavista taloushallinnon tehtävistä.

Hakijalta edellytämme taloushallinnon soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä työn kautta hankittua monipuolista ja vahvaa taloushallinnon osaamista. Edellytämme myös tarkkaa ja huolellista otetta työhön, hyviä IT-taitoja, yhteistyökykyä sekä itsenäistä, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Toimit kolmen hengen tiimissä ja raportoit talousjohtajalle. Sinulla on halu kehittää osaamistasi ja oppia uutta, sekä aito kiinnostus taloushallintoon ja palkanlaskentaan. Tuot rohkeasti esiin myös omia kehitysideoita ja olet tottunut työskentelemään tiukoissakin aikatauluissa. Eduksi katsomme kokemuksen säätiöiden taloushallinnosta sekä hankkeiden ja avustusten kirjanpidosta. Kokemus Visma Fivaldi -taloushallintojärjestelmän käytöstä katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme Sinulle monipuoliset työtehtävät, mielenkiintoisen toimintaympäristön tutkimuksen ja liikunnanedistämisen parissa sekä innostuneen ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: hakemukset@likes.fi. Hakuaika päättyy 20.6.2019 klo 16.00. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Erikka Saastamoinen, erikka.saastamoinen@likes.fi, p. 044 728 7566, 10.6. klo 15.00–16.00, 12.6. klo 12.30–14.00 ja 17.6. klo 9.00–11.00. Haastattelut pidetään 26.–27.6.2019 klo 9.00–15.00 välillä.

Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKESin toiminnan tarkoituksena on liikunnan ja terveyden edistäminen sekä niiden tutkimuksen tukeminen. LIKES-tutkimuskeskus toteuttaa monitieteistä tutkimusta ja koordinoi valtakunnallisia liikunnanedistämisohjelmia Ilo kasvaa liikkuen, Liikkuva koulu, Liikkuva opiskelu ja Kunnossa kaiken ikää. Tavoitteemme on, että suomalaiset liikkuisivat riittävästi.

 
Jaa sivu: